De eenvoudige ontbijtcake!

Het is alweer even geleden dat ik wat met deze website gedaan heb, dus hoog tijd!

Op veler verzoek heb ik deze ontbijtcake weer eens gemaakt. Het woord ontbijt is eigenlijk een beetje misleidend omdat je deze cake kan eten wanneer je maar wil! Ik heb vanochtend dus een plakje genomen, ik neem er vanmiddag 1 en waarschijnlijk vanavond ook nog wel 1….
Het lastige met dit soort verantwoorde snacks, is dat je (of eigenlijk moet ik voor mezelf spreken..) denkt van ‘ach, het is gezond, dan kan ik net zo goed nog een plakje nemen.’ Maar zo werkt het natuurlijk niet, want elk pondje gaat door het mondje ;-)
Genoeg geouwehoer, laat ik nu het recept maar met jullie delen. Het recept  is trouwens niet van mij maar heb ik van de website www.foodilove.nl  Als je op de link klikt, kom je ook meteen bij het recept. (Zelf ff geprogrammeerd met allerlei ingewikkelde codes…)
Het leuke aan deze cake is dat er maar 3 ingrediënten nodig zijn! Banaan, havermout en appel! Oké en wat kaneel en (kokos)boter om in te vetten.
Ik zou zeggen, probeer het eens en laat mij weten wat je ervan vond.

Hier de ‘before’ & ‘after’ foto’s:
IMG_1996IMG_1997

 

 

 

 

 

Oja, en bedankt voor het lezen van mijn blog :-)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*