De eerste keer

Het eerste jaar is het jaar van ‘de eerste keren…’ Zo heeft Josh onlangs zijn eerste hapje gehad, heeft hij voor het eerst doorgeslapen en vorige week woensdag was het ‘zijn eerste pakjesavond’.

Op woensdag passen mijn ouders altijd op, dus meteen een goede gelegenheid om daar te blijven eten en het ‘heerlijke avondje’ te gaan vieren. Toen ik daar aankwam, was Josh aan het spelen. Jordy zou er rond 18:00 zijn. Na uitgebreid met Josh geknuffeld te hebben, zag ik dat hij moe was. Ik zal er niet over klagen, maar als we Josh na 17:30 in bed leggen, dan begint hij meteen aan zijn lange slaap. Hmm.. hoe moet het dan met de cadeaus? Om een lang verhaal kort te maken. We hebben hem in bed gelegd en rond 19:30 wakker gemaakt. Bij cadeau 1 en 2 kon hij het nog wel op brengen om te doen alsof hij het interessant vond, maar bij de andere cadeaus werd het toch al minder interessant en begon hij flink te gapen. Hier hadden we al rekening mee gehouden dus het was alleen een kwestie van jasje aan, tas pakken, in de Maxi Cosi en naar huis.

Thuis kreeg hij de papfles en de volgende ochtend werd hij om 06:15 weer wakker. Uiteraard wilde hij meteen naar beneden om met zijn nieuwe speelgoed te spelen, gelukkig kon ik hem zover krijgen om nog even bij mij in bed te kruipen. De rest van de dag hebben we natuurlijk wel met zijn nieuwe speelgoed gespeeld!

Op naar zijn eerste Kerst!

Aan het spelen met het speelstuurtje van Vtech

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*