De fitste winter ooit! Doe je mee?

Jammie...!!
Jammie…!!

Als ik aan december denk, dan denk ik aan de winter, Sinterklaas, Kerst, gezelligheid en natuurlijk aan oud en nieuw. Ja, dat zijn de 5 dingen waar ik direct aan denk. Aan pepernoten, chocoladeletters, banketstaven, kerstkransjes, gourmetten, kerststol en oliebollen denk ik eigenlijk helemaal niet…
Nee, nu even serieus. Natuurlijk denk ik direct aan die laatste heerlijkheden. Ik weet niet hoe het kan, maar voor ik het weet ligt er iets van bovenstaande in mijn winkelwagentje. Of sterker nog, in de supermarkt is die zak al open en reken ik met het schaamrood op mijn kaken mijn lege zakje pepernoten af bij de caissière. “Ja, mijn zoontje had trek en loopt al buiten..” Shit, ze heeft me door, ik zie het aan haar ogen en aan dat sarcastische knikje. Snel reken ik af, pak mijn boodschappen in en roep mijn denkbeeldige kind. De caissière kijkt nog even op, yes, ze gelooft me!
Terug naar die heerlijke decembermaand. Door het blog van mijn ‘collega’ Lieke van Chaos en Orde begon ik na te denken. In november had ik namelijk een vet gaaf plan bedacht! Ik zou elke dag iets posten op mijn Facebookpagina om zo iedereen die dat wil, te motiveren met een iets gezondere levensstijl deze maand. Dat is dus niet gelukt. Nu heeft Lieke bedacht om er de fitste winter ooit van te maken. Top idee Lieke en ik doe graag met je mee! Vanaf 21 december (yes, we mogen nog 10 dagen snoepen) zal #defitstewinterooit regelmatig voorbij komen op onze insta’s en Facebook-accounts! Volg Lieke van Chaos & Orde op Instagram en Facebook en mijn accounts vind je hier: Instagram en Facebook
Wie doet er mee?

* Voordat ik aan dit blog begon, heb ik een pan erwtensoep op het vuur gezet, 3x raden…aangebrand :-(

Fijne zondag nog!

1 Trackback / Pingback

  1. Recept mug cake - cacao - CreatEve

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*