DIY – babynestje

De naam Createve komt natuurlijk ergens vandaan en ja, inderdaad van het woord ‘creatief’. Creatief met kurk ben ik absoluut niet maar wel creatief in het bedenken van oplossingen, creatief met taal en ik bruis van de creatieve idee├źn. Zo heb ik in mijn hoofd al meerdere bedrijfsplannen geschreven maar die nog niet tot uitvoer gebracht…

Impulsief

Mijn creatieve kant komt samen met mijn impulsieve kant. Als ik iets wil, wil ik het ook meteen doen en meestal doe ik dat dan ook… Zo ook met dit project.

Babynestje

Een babynestje had ik al vaker in de winkel zien liggen en het leek me erg handig voor de baby die eraan komt. Op Instagram kwam ik iemand tegen die zo’n nestje zelf had gemaakt. En je raadt het al, dat wilde ik ook!

Beginnen maar!

Ik ben naar een stoffenwinkel gegaan en heb daar het 1 en ander uitgezocht. Die zondag erop ben ik naar m’n ouders gegaan en ben ik samen met m’n vader zo’n 6 uur creatief bezig geweest… we hebben er nog een avond aan besteed en m’n vader is zelf ook nog even bezig geweest. Laten we zeggen dat we er zo’n 12 uur mee bezig zijn geweest.. dat gaat een volgende keer vast sneller ;)

Het ontwerp

Mocht je nou ook zo’n nestje willen maken, dan vind je hier het ontwerp van My Simply Special dat ik gebruikt heb. Vrij duidelijk. Daarnaast heb ik ook nog wat tutorials op YouTube gezocht.

Volgende project

Van de restjes stof wil ik nog iets van een bijtring maken en ik heb zondag een haaksetje gekocht… Wordt vervolgd!

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Zwangerschapsverlof - CreatEve

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*