FitFood Challenge – deel 2

Inmiddels zitten we alweer op dag 21 van de FoodChallenge! Nog 24 dagen te gaan. Voor de iets langzamere rekenaars onder ons, de challenge duurt 45 dagen. De eerste 5 dagen bestaat uit de voorbereiding dus: Lezen, keukenkastjes opruimen, omgeving inlichten, foto’s maken, meten en boodschappen doen. Daarna volgen de 30 dagen waarin er ‘clean’ wordt gegeten. Momenteel zijn er al 16 dagen van de 30 voorbij. Dat betekent dat ik al 16 dagen heel gezond aan het eten ben!!! En eerlijk is eerlijk, ik hou mezelf er echt aan. De enige 2 dingen waarin ik smokkel is: het eten van kauwgom (wel suikervrij en ik probeer het┬ázo min mogelijk te eten) en het drinken van thee van het merk Pickwick. Daar schijnt namelijk toch een vleugje suiker in te zitten…
De weekenden vind ik het lastigst maar daarom zorg ik dat ik genoeg voorraad in de koelkast heb staan (#maakvanjekeukeneenlopendbuffet) zodat ik niet per ongeluk toch voor iets makkelijks ga. Afgelopen zondagmiddag had ik het het ‘zwaarst’. Ik moest nog boodschappen doen en dus bedenken wat ik zou gaan eten. Eigenlijk had ik zin in iets makkelijks zoals wraps, een snelle pasta of natuurlijk pizza… Uiteindelijk werd het kip met rijst en veel groente…ook lekker.

Tot zover even de FitFood challenge, wordt uiteraard weer vervolgd!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*