Fitmommy to be!

Josh is nu 8 weken oud. 8 weken geleden had ik dus nog een bolle buik, hield ik liters vocht vast en kwam ik niet verder meer dan de achtertuin. Het was 8 weken geleden namelijk bloedheet en het enige wat ik wilde was plonsen in ons mini-zwembadje… en ijs eten, perenijsjes.

Nu kom ik gelukkig een stuk verder dan onze achtertuin. Als het weer het toelaat, loop ik zowel ‘s ochtends als ‘s middags een rondje van ongeveer een uur. Perenijsjes heb ik al een tijd niet meer gegeten, beschuit met muisjes wel maar vanaf vandaag stop ik daar ook maar eens mee. Vanavond ga ik namelijk weer verder met m’n healthy lifestyle traject bij Health & Co. (Ik was al eens eerder gestart, dit lees je in dit blog) Coach Nina heeft vast een leuke opdracht voor me waar ik de komende week mee aan de gang mag. Volgende week lees je wat ervan terecht is gekomen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*