Huisje, tuintje, kindje

Wie Temptation Island kijkt (Yes, I’m guilty..) herkent deze uitspraak vast wel van die lieve en wellicht beetje naïeve Deborah Leemans… Even heel kort. Tim en Deborah waren al langere tijd samen en Tim zou haar aan het einde van het programma ten huwelijk vragen, alles wees erop dat dat ook zo zou gaan. Maar daar was Cherise. Zij veroverde Tim’s hart en het sprookje tussen Tim en Deborah was voorbij… (ik heb trouwens de aflevering van 26 april nog niet gezien.. dus ssst!)

Maar goed, voor ons is 2018 echt het jaar van ‘huisje, tuintje, kindje’. Afgelopen week hebben we namelijk de sleutel van ons ‘grote-mensen-huis’ ontvangen en eind juli verwachten we ons eerste kindje. En ja, we hebben ook een tuin!

We hebben een huis!

Yes! ‘Een eigen huis, een plek onder de zon…’

Fitmommy

Toen ik vertelde dat we tijdens mijn zwangerschap zouden gaan verhuizen, waren de meningen verdeeld. Het grootste gedeelte was gelukkig positief maar ook een aantal snapten niet dat we dat nu, in deze situatie gingen doen. Ik zie gelukkig nooit zo snel beren op de weg en bij mij is het glas ook altijd halfvol dus ik zag en zie het probleem niet. Ik ben ‘nog maar’ 26 weken zwanger en ook nog redelijk fit, daarnaast weet ik ook dat ik niet als een bezetene met dozen moet gaan lopen sjouwen maar lekker moet delegeren (en laat ik daar nou toevallig heel goed in zijn…). En daarnaast verhuis ik liever nu dan dat ik net bevallen ben.. Ik schiet trouwens lekker in de verdediging ;)

Verhuizen

Dit behang trokken we er binnen 5 minuten af, hierdoor liepen we voor op de planning ;)

Alles komt goed

We hebben een soort van planning gemaakt en met alle hulp die aangeboden wordt, moet het vast gaan lukken. Om de druk nog wat op te voeren, hebben ‘ze’ bedacht om de straat bij onze huidige woning open te breken. Gelukkig wisten we dit van te voren en konden we hier onze planning op aanpassen, lees: de verhuizing stond eerst gepland op 1 juni, nu op 13 mei ;) Maar wat veel belangrijker is, ik kan nu eindelijk helemaal losgaan op de babykamer!!!

De babykamer

Nu ziet de babykamer er zo uit, binnenkort een update!

Op @momlife_by_eve (Instagram) deel ik regelmatig stories van de verhuizing, dus volgen mag!

3 Comments

  1. Wat een super blog Eefje.
    Ik ben ook hoog zwanger verhuisd, getrouwd. En het kan allemaal!!
    Maak er een mooi paleisje van. En ben benieuwd naar de babykamer.
    Xxx ons

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*