Ik ben bijna 2 en ik…

Over 4 weken wordt Josh 2 en net zoals de meeste dreumesen roept deze meneer al fanatiek het woordje ‘nee’. Vandaag maakte hij het helemaal bond want opeens zei hij: echt niet.

Uhh… waar is het misgegaan? 

Josh begon al vrij vroeg met babbelen. Hij maakte er een sport van om juist met de moeilijke woorden te beginnen. Zo was één van zijn eerste woorden ‘schroevendraaier’. Ja echt. Daarna volgden woorden als: hamburger, graafauto, appelstroop en alpaca.

Momenteel maakt hij steeds langere zinnen en kan hij ook echt vertellen wat hij gedaan heeft bij opa en oma of op het kinderdagverblijf. Zijn fantasie begint zich ook te ontwikkelen. Zo rijdt hij regelmatig de tuin door en zegt hij dat hij naar de winkel gaat om een hamburger te kopen. Heerlijk, ik hou ervan. Liedjes zingen gaat hem ook al goed af. Ik geef het voorzetje en Josh maakt het af. De favoriet van het moment is de kabouterdans. Dit nummer wil hij het liefst de hele dag op YouTube kijken. ‘Kabouterdans, nu kijken’ zegt hij dan. ‘Echt niet’ is hierop mijn antwoord. Oeps… hij heeft het toch niet van mij..?!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*