Juni, aftellen geblazen!

Het is vandaag 1 juni… vandaag besef ik mij dat het allemaal opeens heel snel gaat. Ik hoef alleen de maand juni nog te werken en dan ga ik al met verlof. 31 juli ben ik uitgerekend dus dat is over zo’n 8 weken…

Te vroeg, te laat, op de uitgerekende datum

Ik weet dat er maar een heel klein percentage van de baby’s geboren wordt op de uitgerekende datum. Dus ik verwacht ook zeker niet dat het kindje de 31e komt. Maar wanneer dan wel? Eerder of toch later? Ik denk eerder…

Jungle fever

De babykamer is in ieder geval bijna klaar. De meubeltjes moeten nog geschilderd worden, er komen wat leuke accessoires aan de muur, de raambekleding moet nog opgehangen worden maar het pronkstuk zit erop, dit behang!

Thema jungle

De rest van het huis is ook bijna klaar dus dan kunnen we ook kijken wat er ook alweer in die dozen met ‘baby’ erop zit…

Kom maar op juni, we zijn er klaar voor!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*