De lekkerste oranje hapjes – Koningsdag

Klaar om de oven in te gaan!

Bij een Koningsdagborrel horen natuurlijk oranje tompoucen maar het is ook leuk om andere oranje hapjes op tafel te zetten. Ik heb even gespeurd op het internet en heb de volgende selectie gemaakt:

Wortelsoep van Allerhande!
Begin de borrel met een soepje! Deze soep uit de Allerhande is redelijk eenvoudig te maken en de ingrediënten zijn ook niet al te ingewikkeld. Je kunt iedereen een grote kom geven maar je kunt de soep ook in kleine glaasjes gieten en er een klein hapje van maken. Lekker met een broodje erbij.

Koningsschuimpjes van Laura’s Bakery
Oke, dit hapje is wat ingewikkelder maar het ziet er wel erg leuk uit. Als je dit gaat proberen, stuur mij dan alsjeblieft even een foto van het resultaat maar het leukst vind ik het natuurlijk als ik er 1 mag proeven.. ;-)

Oranje kaasballetjes van Leuke Recepten
Volgens mij passen deze balletjes prima bij de borrel (als je van kaas houdt natuurlijk..) De oranje kleur moet je er misschien een beetje bij denken maar het gaat om het idee natuurlijk.

Komkommerwraps met hummus en wortel uit Pauline’s keuken
Dit is niet persé een Koningshapje maar door de wortel is ‘ie wel oranje dus past het prima in het rijtje. Als je op de link klikt, vind je nog 2 andere komkommerrecepten. Als je die ook met wortel versiert, heb je er nog 2 hapjes bij ;-)

Oranje paprika met roomkaas van Keukenliefde
Oeeh.. dit hapje lijkt mij heel erg lekker. Met maar 6 ingrediënten (waarvan je zout & peper al in huis hebt) draai je dit hapje zo in elkaar!

En verder kun je natuurlijk ook schaaltjes op tafel zetten met wortels en oranje paprika!

Ik ben benieuwd naar de hapjes die jij woensdagavond of donderdag op tafel zet. Tag je mij even? Dan kan ik meegenieten!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*