Naar de kapper

Een mooi aandenken!

Josh werd geboren met best wat haar op z’n hoofdje. Het was toen nog pikzwart, net zoals wij hadden bij onze geboorte. Zowel bij Jordy als bij mij, werd het al snel lichter. Inmiddels is mijn haar alweer donkerblond en Jordy is vanaf z’n 18e al grijs.. Hello George Clooney!

Lange plukken

Na een paar maanden begon z’n haar een beetje uit te vallen maar kaal is hij niet geworden, het bleef eigenlijk wel lekker groeien. Vooral bovenop leek er een soort natuurlijke hanenkam te ontstaan met wat gekke lange plukken. Ook z’n oren werden bijna bedekt onder het haar dus tijd voor de kapper!

Kapper
Superman!

Naar de kapper!

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Met Pasen in het vooruitzicht moet je er uiteraard wel op je paasbest uitzien! We gingen naar Duurzame kapsalon Rosie de Haas. Ik kom hier zelf al jaren dus vond het wel leuk om daar ook met Josh heen te gaan.

Superman

Ik ging zitten op de stoel en kreeg een schort om. Daarna kwam Josh bij mij op schoot en kreeg een stoer superman schort om, die wil ik de volgende keer ook 😇 Annelies begon met knippen. Josh vond het allemaal wel interessant en bleef keurig zitten.

Kapper
Dat is een mooie kam!

Het eerste plukje

1 voor 1 vielen de plukjes op z’n schort. Met een kam in zijn hand was hij redelijk afgeleid en kon Annelies ook de lastige plekken rondom z’n oren en bij z’n nekje knippen. Na een kleine 10 minuten was hij klaar. Een plukje haar werd zorgvuldig in een potje gedaan zodat we voor altijd een mooi aandenken hebben aan zijn eerste knipbeurt.

Kapper
Tadaaaaa!!

 

Model

We waren de deur nog niet uit of Josh werd al benaderd als model.. geintje natuurlijk 😅 Hij ziet er in ieder geval weer verzorgd uit en ook meteen een stukje ouder…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*