Nieuw of tweedehands?

Als er een baby komt, is het natuurlijk ook de bedoeling dat er een heuse babykamer ingericht wordt, helemaal niet erg natuurlijk want dat betekent: lekker rondsnuffelen bij zowel fysieke als online winkels én nieuwe spulletjes kopen! Aan dat laatste zit natuurlijk ook een nadeel, het kost wel geld ;)

Nieuw of tweedehands

In principe kopen we bijna alles nieuw. Het is ons eerste kindje en we hebben gespaard. Maar… natuurlijk kijken we wel naar wat we kopen en of er een aanbieding is! Zo waren laatst de mama mazzel dagen van Prenatal. We zagen een mooie box voor een mooie prijs dus die hebben we gekocht, of naja, eigenlijk kregen we deze box cadeau. Ook de Wonderstore hier in Alkmaar had dat weekend hoge kortingen. We hebben toen een MaxiCosi gekocht en een badset beide met 50% korting. Dat weekend werd er ook 15% korting op de kinderwagens gegeven en omdat we onze sponsors ook niet de volle pond willen laten betalen, hebben we toen ook een kinderwagen besteld, hierover later meer.

De babykamer

Over 2 weken krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. We willen ons eerst richten op de benedenverdieping en onze eigen slaapkamer en daarna aan de gang met de babykamer. Stiekem denk ik dat ik vanaf dag 1 al in de babykamer te vinden ben dus vandaar dat ik al druk bezig ben met ideeën voor de inrichting.

Inspiratie

Hieronder vind je wat foto’s van stijlen die we leuk vinden. Omdat we niet willen weten of we een jongetje of een meisje krijgen, houden we alles lekker neutraal.

Afbeelding van Pinterest. De lamp is van Hartendief

Afbeelding van Pinterest.

Afbeelding van Pinterest.

Meubeltjes

Op Marktplaats zie ik dat er heel veel complete kinderkamers aangeboden worden voor leuke prijsjes. Ik denk dus dat we daar eens lekker rond gaan neuzen binnenkort. Dus mocht je nog een commode, bedje en kast hebben staan waar je vanaf wil? Let me know :)

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*