Shoplog #1

‘Wát ga je schrijven?!’ Zo reageerde mijn vriend toen ik zei dat ik een shoplog ging schrijven. We zaten in de auto van de stad naar huis en we hadden weer wat nieuwe dingetjes voor Josh gekocht. De onderwerpen voor blogs bedenk ik altijd random en zo ook deze.

De Zeeman heeft regelmatig leuke items voor kleine prijsjes dus hier neem ik meestal wel even een kijkje. We hadden ook nog wat rompertjes nodig (en bedankt spuitluiers!) en aangezien de Zeeman die heeft, namen we er daar ook een aantal van mee. Helaas zit er weinig stretch in dus een hele goede koop is het eigenlijk niet bleek later..

Zelf maken of zelf kopen?

Ik zou het liefst heel creatief willen zijn op het gebied van zelf kleding enzo maken maar helaas kom ik niet verder dan het bedenken van het idee, de spullen kopen en er dan vervolgens niets meer mee doen. Het was nu ook weer bijna zover… Josh is tegenwoordig veel bellen aan het blazen met als resultaat een nat shirt. Die driehoekige slabbetjes zijn daarom ideaal. Wat mij nog idealer leek, was om die slabbetjes zelf te gaan maken. Ik was al zover dat ik in de stoffenwinkel liep maar omdat ik eigenlijk niet goed wist wat voor stof ik precies nodig had, liep ik toch maar weer naar buiten. Even later bij de Zeeman kwam ik deze slabbetjes tegen! Uiteraard heb ik er meteen een aantal ingeslagen.

Iets met superhero’s…

Wat is dat toch met mannen? Mijn vriend koopt het liefst alleen superheldenpakjes voor Josh. Voordat hij geboren was, en we niet eens wisten wat het zou worden, hadden we al een Batmanpakje in huis. In de Zeeman showde hij blij dit pakje aan Josh. Volgens hem kwam er meteen een bevestigende blik van Josh, dus ja, dat pakje moest mee.

Verder hebben we nog wat sokjes gekocht alhoewel ik die van Kruidvat/Bambino tot nu toe nog het fijnst vind. Die zijn net iets dikker en blijven goed zitten.

Winter is coming

Josh ligt nu in een slaapzak met daarover heen een redelijk dun dekentje. Volgens Piet Paulusma krijgen we dit jaar een strenge winter dus een warme deken is dan wel fijn.

Aangezien Josh bij de bevalling al graag naar de sterren keek, vindt ‘ie deze vast ook leuk. Bij onze favo winkel in Alkmaar Wonderstore, was deze deken van Meyco in de aanbieding en ook op dit shirtje van BESS kregen we korting.

Verder hebben we nog een boekje gekocht die de opa’s en oma’s in kunnen vullen wanneer zij op Josh hebben gepast. En of we iets met leeuwen hebben? Uhh.. nee hoor 😇

Tot zover deze shoplog!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*