Van fitgirl naar fitmommy!

Hoera, we worden papa en mama!

Ken je het verhaal van dat meisje die 10 weken lang een traject in zou gaan om een summerbody te kweken?
Die stopte al na 4 weken…

In mijn blog Let’s get fit vertelde ik enthousiast over Nina van Health & Co en het traject wat ik daar zou gaan volgen. Ik startte daar op 25 november en na uitleg over het traject gingen we ook meteen wegen en meten. Bij de 2e afspraak was ik al afgevallen, m’n vetpercentage was al minder en ook de omtrek van m’n buik was met 1 cm. afgenomen. Dat ging lekker! Voor die week daarna kreeg ik een nieuwe opdracht en we maakten een nieuwe afspraak. Tot zover was er nog niets aan de hand. Maar toen…

Zwanger

Om meteen maar met de deur in huis te vallen…Ik bleek zwanger te zijn! Op een gegeven moment werd ik wakker met een misselijk gevoel. Ik dacht zelf aan een soort griepje maar uiteindelijk bleek dit dus toch iets anders te zijn.
Ik zal verder niet in detail treden maar toen we uiteindelijk de test hadden gedaan, waren we uiteraard superblij. We hebben eerst zo’n 20 minuten tegenover elkaar gestaan en elkaar aangekeken van: Huh? Is dit nu echt? Daarna zijn we lekker de stad ingegaan en hebben we onszelf getrakteerd op een heerlijk dessert!

En nu?

Zwanger, en dan? Moet je meteen de verloskundige bellen? Moet je je meteen anders voelen? Wat mag je wel en niet? Natuurlijk wisten we wel wat maar nog niet alles.. poeh..wat komt er dan veel op je af! Op internet staat gelukkig heel veel info en dat bracht mij ook op het idee om hier eens lekker over te gaan bloggen. Ik weet dat ik niet de eerste ben maar ik hoop natuurlijk wel dat ik 1 van de bekendste word ;-) Dus lekker blijven lezen, delen, reageren en over een jaar kun je zeggen dat je mij al volgt vanaf momlife blog #1

De huidige situatie

Inmiddels zitten we al op 13+3. We hebben de eerste echo achter de rug en we hebben het hartje horen kloppen. Familie en vrienden zijn op de hoogte (hoe we dit gedaan hebben vertel ik binnenkort!) en de eerste babywinkels hebben we ook al bezocht. Het begint steeds meer ‘echt’ te worden. Soms heb ik het idee dat mijn buik al iets boller begint te worden maar op andere dagen lijkt het ook wel weer niet zo te zijn.

Instagram

We zijn ontzettend blij met de kleine die ons leven eind juli komt verrijken. Zo blij, dat ik er een speciaal Instagram-account voor heb aangemaakt. De naam van het account is: Momlife_by_eve . Wat ik precies ga posten? Van alles! Maar uiteraard allemaal ‘mommy’ gerelateerd. Dus: al mijn aankopen, alle bizarre dingen waar ik tegen aanloop, augurk-met-slagroom recepten, foto’s van de babykamer, misschien ook wel van mijn buik en uiteindelijk natuurlijk van de baby! Dus lijkt dit je leuk? Begin dan maar met volgen!

Mocht je vragen hebben, tips of je eigen ervaring willen delen, laat dit dan gerust achter in een reactie op deze site of op mijn instagram-account. Vind ik leuk.

Thanks in ieder geval voor het lezen enne….doei!

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*