Van wannabe blogger naar… ??

Eigenlijk doe ik nooit aan goede voornemens omdat ik vind dat als je iets wil, dit meteen kan doen en niet hoeft te wachten tot het nieuwe jaar.

Je raadt het misschien al, voor dit jaar heb ik er toch wel 1 en dat heeft te maken met mijn insta-account en deze site.

Ik begon met zwart-wit en wat kleur..

Goede voornemens

Tijdens mijn zwangerschap ben ik gestart met ‘momlife by Eve’ op instagram. Ik zag het al helemaal voor me. Elke week een blog over mijn zwangerschap, 1000-en volgers op Instagram en bedrijven die in de rij staan en mij vragen een blog te schrijven. Nou, zo is het niet gegaan 🙈

Statistieken

Ik heb de statistieken er even bij gepakt en hier de conclusie:

Blogs 2018: 19

Volgers 2018: 492

Bedrijven die in de rij stonden 2018: 0

Daarna werden het groentinten..

Dat ga ik in 2019 dus anders doen. Qua samenwerkingen met andere bedrijven heb ik al wel een beginnetje gemaakt. Zo heb ik een gastblog geschreven voor Jacky Nobels (deze vind je hier), ben ik vanaf december ‘vaste blogger’ voor babyslofje-online.nl (lees hier m’n eerste blog) en probeer ik regelmatig wat te delen op mamaplaats (dit is mijn account).

Plannen

Wat helpt, is het maken van een planning. Ik heb afgelopen week 1 van de slaapkamers opgeruimd en hier heb ik eventueel de ruimte om een heus kantoor te maken. Het is niet zo dat ik verwacht of denk dat ik 1 of andere influencer word, maar een beetje dromen mag toch wel?!

En nu is het van alles wat..

Samenwerken

Heb je nu net mijn blog gelezen en lijkt het je leuk om samen te werken op wat voor manier dan ook? Of heb je tips voor een betere insta-planning, kleur qua foto’s op mijn feed? Let me know! Stuur een mail naar eefje@createve.nl en wie weet komen we tot wat leuks. Ik sta voor van alles open.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*