Sinterklaas is jarig, wat staat er op het lijstje van jouw baby?

Josh kijkt aandachtig naar zijn puppy.

Kun je met een baby ook Sinterklaas vieren? Natuurlijk! Wij gaan er in ieder geval wel aandacht aan besteden. Waarom? Dat lees je in het blog wat ik eerder deze week schreef.

Puppy Rammelaar (afbeelding via Vtechnl.com)

Verlanglijstje

Maar wat zet je nu op het lijstje van een baby? Josh is dol op de puppy rammelaar van Vtech (€9,99*)dus besloot ik eens op de website van Vtech te kijken en daar is genoeg leuks te vinden! Op de website vind je verschillende filters waardoor je heel gericht kan zoeken.

Hier mijn top 5 in willekeurige volgorde!

*Ik heb de prijzen erbij gezet die ik op internet vond, hier kunnen uiteraard geen rechten aan ontleent worden :-)

 

Dieren Draaibal (afbeelding via Vtechnl.com)

 

Dieren Draaibal (€19,99*)

Deze bal draait vanzelf rond en maakt geluid, heeft knipperende lichtjes én een regelbaar volume, ook niet geheel onbelangrijk ;-). De bal moedigt kleintjes aan om te kruipen en ondertussen leren ze spelenderwijs de kleuren, vormen en getallen. Josh is al ontzettend actief en draaide al van buik naar zijn rug toen hij 11 weken was, dus ik verwacht dat hij hier snel achteraan zal tijgeren/kruipen.

Magisch Droompopje (afbeelding via Vtechnl.com)

Magisch Droompopje (€17,95*)

Heeft jouw kleintje moeite met in slaap vallen of zoek je nog een slaapritueel? Dit schattige popje kalmeert je kleintje door middel van gezongen liedjes en lieve zinnetjes. Er zitten 40 verschillende melodietjes in en je kunt zelf de tijd instellen. Josh wordt rustig wanneer wij neuriën, dus wie weet ook wel van deze liedjes.

Muziekschooltje (afbeelding via Vtechnl.com)

Muziekschooltje (€17,95*)

Schuilt er in jouw kleintje ook een kleine popster? Met dit muziekschooltje kan jouw kleintje zelf muziek maken. Het aapje begeleidt hierbij en speelt ook vragenspelletjes. Naast de geluiden van verschillende muziekinstrumenten, zitten er ook geluiden van dieren in. De oom van Josh is muzikant, dus dan moet hij dit bijna wel leuk vinden toch?!

Spiegel Speelpaneel (afbeelding via Vtechnl.com)

Spiegel Speelpaneel (€29,99*)

Een baby herkent zichzelf nog niet in de spiegel (dit gebeurt pas rond 1,5-2 jaar) maar geniet wel van de bewegende beelden. In deze spiegel zitten zelfs een leeuw en een aap die op magische wijze tevoorschijn komen! De spiegel kun je op verschillende hoogtes bevestigen aan de box maar natuurlijk kun je de spiegel ook op de grond neerleggen. Zo kan je kindje liggend én zittend spelen. Aangezien Josh omringd wordt door jungle-dieren, herkent hij de leeuw en de aap vast direct!

Dierenvriendjes Reuzenrad (afbeelding via Vtechnl.com)

Dierenvriendjes Reuzenrad (€15,95*)

Wat ik zo handig vind aan dit speeltje, is dat je het door middel van de zuignap bijvoorbeeld op tafel of op het blad van de kinderstoel kunt bevestigen. Zo houdt je kleintje het misschien wat langer vol als hij/zij zittend aan het spelen is! Het reuzenrad draait rond en uiteraard zitten hier ook verschillende melodietjes in. Josh vindt het nu al erg leuk om rechtop te zitten, dus ben zeer benieuwd hoe hij het vindt om zo te spelen.

Er is nog meer

Natuurlijk heeft Vtech nog veel meer leuk speelgoed voor de allerkleinsten. Ik ben benieuwd wat er op het lijstje van jouw kleintje staat, laat je het me weten?

En natuurlijk alvast een fijn Sinterklaasfeest!

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*