Wordt het een jongetje of een meisje?

Aanstaande vrijdag hebben we de 19/20 weken echo. Dan kunnen we zien of we een jongetje of een meisje krijgen… maar… we willen graag dat het een verrassing blijft!

Kindersurprise

Ooit heb ik iemand eens horen zeggen: een kind krijgen is net een kindersurprise, je weet nooit wat erin zit. Ook de beroemde uitspraak: ‘Life is like a box of chocolades enz. enz.’ Past hier goed bij.

Zo zie ik het eigenlijk ook wel. Het maakt ons echt niet uit wat het wordt. We laten ons lekker verrassen!

Kindersurprise, chocolade

De babykamer

We hebben al wat idee├źn qua inrichting, maar omdat we eerst nog gaan verhuizen, staat dat nog even op een laag pitje. Het huis is overigens al gekocht dus dat geeft een hoop rust en we weten dus ook al de afmetingen van het kamertje. Ik heb al wel wat schetsen gemaakt. Bedje hier, bedje daar of toch het bedje op die plek.. Ach, het komt allemaal wel goed!

De babyuitzet

Net zoals mijn buik, begint de uitzet ook lekker te groeien. We hebben al meerdere rompertjes, hydrofiele doeken, boekjes, speeltjes, dekentjes en binnenkort wordt ook de Hangloose hangmat bezorgd. Dit toffe ontwerp van 5 vaders kwam ik tegen op de 9 maandenbeurs en lijkt me heel fijn voor de kleine avonturier die we op de wereld gaan zetten. De hangmat kan in de box bevestigd worden en kan ook als boxkleed en speelkleed gebruikt worden. Handig en qua vormgeving vooral ook erg mooi!De hangmat!

Tadatadaaaaaa

En dit zit er in het ei: een stempelsetje!

Kindersurpise

De eieren gaan nu trouwens wel een stuk makkelijker open, zal dat een voorteken zijn voor de bevalling?

1 Trackback / Pingback

  1. 6 dingen die ik nog niet wist over de zwangerschap - CreatEve

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*