Zomaar een voorwerp op een Franse werkbank..

 

IMG_4673
Zomaar een foto van een oude Franse werkbank…

Als je deze foto ziet, denk je misschien dat dit zomaar een foto van een oude Franse werkbank is. Dat klopt niet helemaal maar daar was je natuurlijk ook al achter na het lezen van deze zin. Het gaat mij namelijk om het ‘voorwerp’ in het midden van de foto. Nee, niet de flamingo, maar dat metalen ding. Eigenlijk ben ik benieuwd wat je denkt dat het is. De mensen die al bij mij thuis zijn geweest en het bewuste voorwerp hebben zien staan, wisten niet in 1 keer waar het voor diende. Ik gok dus dat jij het ook niet in 1x weet. Maar laat ik snel verdergaan, ik ga je nog een hint geven (inderdaad, je bent in een soort van spel beland..)

Hier is foto nummer 2

Begint er al een lampje te branden?
Begint er al een lampje te branden?

Misschien dat je nu een vaag vermoeden hebt, ik ben benieuwd! Dit voorwerp zag ik vorige week voorbij komen op tv in een programma van vt wonen. Volgens mij heet het ‘Weer verliefd op je huis’. Dit voorwerp kwam zo prominent in beeld dat ik er niet meer omheen kon. Ik moest en zou dit voorwerp hebben, meteen… Ik stuurde een bericht via Facebook naar de pagina van vt wonen met de vraag waar ik dit product kon bestellen. Nog geen 5 minuten later ontving ik een linkje (goede webcare!) en binnen 3 minuten lag het voorwerp in mijn winkelmandje. Misschien heb je al naar beneden gescrolld omdat je het niet meer hield van de spanning, zo niet, dan hier het verlossende antwoord…Ik heb het hier over een notenkraker! Stoer ding hè?!

Tadaaa... een notenkraker!
Tadaaa… een notenkraker!

Gister heb ik macadamia’s gekocht en zojuist heb ik er een aantal gekraakt. Mmm….zaterdag maar weer even naar de markt om nog meer ongekraakte noten te kopen!

Oja, de Franse werkbank komt trouwens bij Hal 72 vandaan. Ook dit was zo’n ‘dit-wil-ik-meteen-hebben-geval’. Uiteindelijk heeft het nog 5 weken geduurd na het eerste bezoek maar hij staat er en gaat noooooooit meer weg ;-)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*